Nytårshilsen fra Okan Görgen, CEO hos O2matic, 2021

Her ved årsskiftet vil jeg gerne bruge tiden på at sige tak til alle jer som har været med til at hjælpe O2matic på vores mission med at redefinere iltbehandling i løbet af 2021.

Nye retningslinjer for iltbehandling af akutte voksne patienter i Tyskland nævner automatisk ilttitrering, som er det første skridt til at ændre praksis og bringe iltbehandling ind i den digitale tidsalder. Næste skridt er at flytte automatisk iltbehandling ud af hospitalet og hjem til patienten. Med vores teknologi kan vi ikke kun fjernovervåge, men også behandle respiratoriske patienter i hjemmet og reducere behovet for antallet af senge på respirator- og akutmodtagelser og reducere arbejdsbyrden på sundhedspersonalet.

Formand og CEO hos Microsoft, Satya Nadella, nævnte O2matic i deres feature ‘2021: Your purpose in action’. Nadella sagde: “In a time of great constraints, people continue to use technology to help the world overcome. I am inspired by what you have done in 2021, and optimistic that you will continue to drive change in the chapter ahead” https://lnkd.in/euMtVTQp

Jeg håber, at vores bidrag forbedrer livskvaliteten for mange respiratoriske patienter og reducerer presset på sundhedssystemer rundt om i verden.

– Okan Görgen, CEO hos O2matic.